Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Exponeringsytor landslagsdress

Om inte FIMs, FIM Europes regler eller Svemos egna avtal talar emot det, så går det bra att sälja exponeringsytor på landslagskläder till landslagsteamets sponsorer.

 

Reklamskatt
Grenansvarig ska höra av sig till Svemos ekonomiansvarig om man önskar ha sponsorer på sina profilkläder/landslagskläder etc. . På så sätt kan reklamskatt och sponsorintäkten hanteras korrekt av förbundet, enligt skatteverkets krav. 


Exponeringsytor

Exponeringsyta 2018-2020 (jpg)

Mejla till anja.rauch@svemo.se vid frågor om exponeringsytor för sponsorer på landslagsdress. 

 

Produktion för sponstryck på åktröja/åkväst

Beställning på tröjor/västar och sponsorloggor ska meddelas 4 veckor innan beställning, så att vi hinner producera design i god tid.

Loggor ska vara högupplösta och vektoriserade. Loggor, förarens namn och evtl. startnummer trycks sublimerad på tröjan/västen. Sublimeringstryck gör att inga extra kostnader för loggor tillkommer. 

 

Sponsorloggor på adidas-landslagskläder 

Ingen sublimeringstryck är möjligt på adidas-kläderna. Kostnad för produktion av loggor som stryks på och själva tryck tillkommer. 
Beställning på tröjor/västar och sponsorloggor ska meddelas 4 veckor innan beställning, så att vi hinner producera loggorna i god tid. Loggor ska vara högupplösta och vektoriserade. 

 

Beställning & frågor

Kontakta anja.rauch@svemo.se (koordinator för profilkläder)

Uppdaterad: 2018-05-03 12:36
Skribent: Anja Rauch
Epost: anja.rauch@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping