Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Utmärkelser

Svemo förtjänsttecken och utmärkelser. Under förbundets 75-åriga historia har det uppstått behov av att särskilt uppmärksamma förtjänstfulla arbetsinsatser och långvariga engagemang. Samtliga medaljer och förtjänsttecken är enbart avsedda för engagemang på ideell bas. För Svemo är det viktigt att på ett traditionellt och värdigt sätt kunna tacka förbundets många engagerade ledare. Svemo's förtjänsttecken och utmärkelser delas ut till ledare, förare eller klubbar för lång och trogen tjänst eller för speciella, hedervärda insatser.  

 

 Läs mer om våra olika utmärkelser >>

Uppdaterad: 2016-01-28 11:00
Skribent: Bodil Dahl

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping