Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Organisationsschema

Vi har gjort en mycket enkel översiktsbild av vår organisation. Avsikten är att den ska kunna användas av er alla vid olika tillfällen då ni behöver informera om beslutsvägar, ansvarsfördelningar med mera.

Som ni alla ser så är detta en bild av skelettet i organisationen, mängder av detaljer saknas. Skulle vi försöka stoppa in allt i en power point eller pdf (som här) så skulle den bli alltför lång.

 

Om ni vill använda den föreslår jag att ni muntligt adderar de uppgifter som kan vara av vikt vid just det tillfälle ni befinner er i. Allt finns formulerat i stadgar och NT. Är det något ni är osäkra på så kontakta kansliet mail-vägen så får ni kompletterande information.

 

Observera att siffror i dokumenten kan komma att ändras, medlemsantal, klubbantal m.m. ändras ständigt, men även antal sektioner och distrikt kan ju komma att ändras.

 

Om och när ni använder bilden så kom ihåg att poängtera att det bilden beskriver är Svemo, alltihop i sin helhet är Svemo.

Klicka här för att ladda ner organisationsschema >>

Uppdaterad: 2018-06-08 10:09
Skribent: Stefan Lang

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping