Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Träffpunkt- Organisationsutredning
Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

Lördagen den första april arrangerades en träffpunkt med styrelsen, distriktsrepresentanter och Maria Ståhl från Sisu för att diskutera de slutsatser som styrgruppen har kommit fram till i etapp 2 i organisationsutredningen.
Distriktsrepresentanterna fick sitta grupper för att diskutera slutsatserna och styrgruppens föreslagna åtgärder. Därefter fick representanterna lämna sina synpunkter på förslagen.

Distriktsrepresentanterna fick sedan som uppdrag att efter träffpunkten ta med sig det som presenterades på mötet med förslagna åtgärder för att sedan presentera detta i respektive distriktsstyrelse. Därefter ska distriktsstyrelserna innan sista april lämna in sina åsikter och förslag på åtgärder i organisationsutredningen. Detta ska sedan diskuteras under nästa styrelsemöte i maj.

Träffpunkten upplevdes som en positiv sammankomst och distriktsrepresentanter som medverkade lämnade många bra förslag som styrgruppen i organisationsutredningen ska ta till vara på.

 

Tack till alla som medverkade på träffpunkten!      

 

Uppdaterad: 2017-04-11 14:48
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping