Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Vad är SISU Idrottsutbildarna?

SISU Idrottsutbildarna är idrottens studie- och utbildningsorganisation. Verksamheten utgår från idrottens behov av utveckling. SISU jobbar för att stimulera människors lärande, stärker engagemanget och utvecklar idrottens verksamhet. SISU Idrottsutbildarna är där när idrotten lär. Det är ledstjärnan och visionen.

 

Samarbetet mellan klubben och SISU bygger bl a på lärgrupp som arbetsmetod. Lärgrupp hette tidigare studiecirkel. Utbildningen kan bedrivas på hemmaplan, i klubben och kan helt anpassas efter de behov och krav klubben har. Utbildningen blir en naturlig verksamhet i klubben som många ges möjlighet att delta i. Detta stärker klubbkänslan och föder engagemang.

 

Läs mer om vad SISU Idrottsutbildarna erbjuder>>

Uppdaterad: 2009-06-17 13:53
Skribent: Lena Bleckman

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping