Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Sjukvårdsväska

Svemo-väskan är en sjukvårdsväska med innehåll som är framtagen för att fylla de största behoven vid akutsjukvård i samband med träning.

Framförallt icke-sjukvårdspersonal ska kunna använda den. Väskan ersätter därmed inte ordinarie sjukvårdsutrustning som ska finnas vid träning och tävling.
För att läsa mer om minimisjukvårdskrav för din gren vid träning och tävling, gå in på www.svemo.se och respektive grens specialreglemente.

Kontakta respektive grensektion vid frågor eller funderingar kring sjukvårdskrav i din gren.

 

Pris

3820 kr - Svemo-väskan komplett med innehåll, inkl. moms, frakt på 100 kr tillkommer.

 

Lagerstatus på Medistores hemsida

Det kan stå "tillfälligt slut" som lagerstatus och det beror på att väskan packas för varje ny beställning. Det går att beställa ändå!


Beställning och leveranstid

Du beställer Svemo-väskan direkt med vår leverantör Medistore. Leveranstid är 4 - 5 arbetsdagar.

Vid kassan väljer du som kundkategori "Vård/Kommun/Stora-företag" för att handla mot faktura, och när du slår in adressen väljer du "Stat/kommun".

 

Gå till Medistore, läs mer om väskans innehåll och beställ >>

 

Komplettera väskans innehåll

Klubben ska komplettera Svemo-väskan med några saker. Gå in på beställningslänken ovan, läs hela beskrivningen och ladda ned tillhörande tre dokumenten som ska finnas i väskan:

- HLR-kort vuxen

- HLR-kort barn

- Innehållsförteckningen för väskan


I övrigt kompletterar klubben väskan med det som ni anser behövs utöver.

 

Klubbansvarig för sjukvårdsväskan

Utse minst en person i klubben som är ansvarig för att Svemo-väskan alltid innehåller det den ska innehålla, och att den finns redo och lätt tillgänglig att använda.

 

Frågor eller funderingar?

Mejla till anja.rauch@svemo.se.

 

 

 


Uppdaterad: 2019-02-21 08:23
Skribent: Anja Rauch
Epost: anja.rauch@svemo.se

Nyheter

Den 6 april har Säkerhetsrådet haft sitt andra möte för i år, i samband med Snöskoter VM i Boden.

2019-04-17

För att tillsammans kunna göra våra sporter säkrare för våra utövare, funktionärer och publik behöver vi lära oss mer om framförallt allvarliga olyckor som händer på våra tävlingar.

2019-04-10

Den 9-10 februari i Stockholm arrangerade Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet Svemo ett europeiskt möte för en säkrare sport. Fokus var motocross där det finns flest utmaningar eftersom det är en av världens största motorcykelsporter.

2019-02-22

Snart är säsongen igång för alla våra sporter. Ett mycket bra tillfälle för varje klubb att nu se över sitt eget säkerhetsarbete! Välkommen att beställa material som stöttar din klubb i arbetet för en säkrare sport.

2019-02-20

ICE är en förkortning för "In Case of Emergency". Om du skulle råka ut för en olycka eller bli hastigt sjuk är det bra om sjukvårdspersonalen och tävlingsarrangören snabbt kan komma i kontakt med dina anhöriga.

2019-01-15

Distrikt, klubbar och sektioner kan erbjuda sina tävlingsledare och funktionärer en utbildning i krishantering vid allvarlig olycka i samarbete med POSOM.

2018-10-29


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping