Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
ICE-kontakt

I din personliga profil på Svemo-TA ska du skriva in din ICE-kontakt och hålla den uppdaterad. Blir du skadad vid tävling eller träning kan sjukvårdspersonalen och arrangören lätt ta kontakt med personen som står dig närmast. 

 

Förare

Du med förarlicens har vid varje licensköp möjligheten att uppdatera din ICE-kontakt. Du får en påminnelse för din egen säkerhet när du har roligt på banan!


Dina valmöjligheter: 

- bekräfta att din ICE är aktuell

- uppdatera din ICE

- göra ett aktivt val att du inte vill lägga till en ICE  

 

Funktionär, ledare, vårdnadshavare

Logga in på Svemo-TA och lägg till din ICE-kontakt i din profil eller kolla att den är aktuell. Passa på att göra det när du exempelvis köper licens åt dina barn, när du skriver en tävlingsrapport eller när du bara vill kolla att din funktionärslicens är giltig, eller att dina kontaktuppgifter stämmer.

 

Behöver du hjälp med att uppdatera ICE i din TA-profil? Kontakta TA-supporten, så hjälper vi dig.

Ta mig till TA-support >>

 

Uppdatera din ICE även i din telefon - hur du bäst gör läser du på 1177.se .

 

Stay safe och ha kul!

 

Uppdaterad: 2019-04-03 12:55
Skribent: Anja Rauch
Epost: anja.rauch@svemo.se

Nyheter

Den 6 april har Säkerhetsrådet haft sitt andra möte för i år, i samband med Snöskoter VM i Boden.

2019-04-17

För att tillsammans kunna göra våra sporter säkrare för våra utövare, funktionärer och publik behöver vi lära oss mer om framförallt allvarliga olyckor som händer på våra tävlingar.

2019-04-10

Den 9-10 februari i Stockholm arrangerade Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet Svemo ett europeiskt möte för en säkrare sport. Fokus var motocross där det finns flest utmaningar eftersom det är en av världens största motorcykelsporter.

2019-02-22

Snart är säsongen igång för alla våra sporter. Ett mycket bra tillfälle för varje klubb att nu se över sitt eget säkerhetsarbete! Välkommen att beställa material som stöttar din klubb i arbetet för en säkrare sport.

2019-02-20

ICE är en förkortning för "In Case of Emergency". Om du skulle råka ut för en olycka eller bli hastigt sjuk är det bra om sjukvårdspersonalen och tävlingsarrangören snabbt kan komma i kontakt med dina anhöriga.

2019-01-15

Distrikt, klubbar och sektioner kan erbjuda sina tävlingsledare och funktionärer en utbildning i krishantering vid allvarlig olycka i samarbete med POSOM.

2018-10-29


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping