Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Svemo Hållbarhetsredovisning

Som ett av de första idrottsförbunden i världen har Svemo tagit fram en Hållbarhetsredovisning för att visa på verksamhetens samhällsnytta och vad vi kan förbättra.

 

Förbundets andra hållbarhetsredovisning är framtagen med stöd av Global Reporting Initiatives (GRI) riktlinjer för en redovisning med en helhetssyn på socialt, ekonomiskt och miljömässigt innehåll.

 

Organiserad tränings- och tävlingsverksamhet med motorfordon ger samhällsnytta på flera plan; en socialt meningsfull och aktiv fritidssysselsättning för alla förare, funktionärer och ledare. Fysisk träning och motion i ett allt mer stillasittande samhälle, teknikutveckling och främjande av biologisk mångfald och arbetstillfällen och besöksnäring. Verksamheten ger också en teknisk utbildning till utövare och en ökad säkerhetsförståelse i att hantera ett fordon.

 

Klicka i bilden nedan för att läsa Svemos och SMCs Hållbarhetsredovisning.

 

 

 

 Framsida

Uppdaterad: 2018-09-17 13:51
Skribent: Anna Arnér

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping