Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Svemo GRI-checklist

Förbundets första Hållbarhetsredovisning bygger så det är möjligt på Global Reporting Initiatives (GRI) riktlinjer G3 för relevant och trovärdig redovisning.

Hållbarhetsredovisningen gäller för hela Svemo och har tagits fram i samarbete med HUAros. Svemo har strävat efter att redovisningen ska uppfylla GRI:s applikationsnivå C (självdeklarerad) så långt det är möjligt för ett idrottsförbund. Utgivningsår för rapporten är 2012. Svemo kommer att redovisa regelbundet med några års mellanrum som ideellt baserat idrottsförbund. Som idrottsförbund är det också svårt att kvantifiera utsläpp m.m. som kommersiella aktörer kan, därav fokus på mer kvalitativa beskrivningar av förbättringsprojekt.

Se mer på www.globalreporting.org

För att läsa mer hur Svemos redovisning följer dessa riktlinjer, läs Svemos GRI-checklist här >> 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 2012-11-29 11:44
Skribent: Stefan Lang

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping