Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Topp & Talang

Svemos centrala elitsatsning för lovande svenska motorcykel- och snöskoterförare heter Topp & Talang. 

Syftet med Topp & Talang är att ge våra svenska talanger förutsättningar att utveckla sina fysiska och mentala kapaciteter för att kunna konkurrera på internationell toppnivå.

De olika grupperna träffas ett par gånger varje år för att genomföra tuffa fystester på Bosön. Varje enskild förare får sedan en utvärdering och analys av sitt testresultat med anpassade träningsrekommendationer.

Satsningen innehåller dessutom teori inom träningslära och mental utveckling. Med hjälp av SISU/RF kommer även Förbundsledare att vidareutbildas inom ramen för  Riksidrottsförbundets elitplan.

Frågor besvars av Annika Pettersson: 011-231084, annika@svemo.se


 

 

Se även Topp & Talang på Facebook>>>

 

Topp & Talang

 

 

Uppdaterad: 2017-05-04 11:09

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Topp & Talang

Polar
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping