Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Föreningsrapport

Nya rutiner för årsavgift och årsrapportering

 

Enligt SVEMO stadgar kap 7 föreningar ska medlemsklubbarna varje år betala årsavgift samt lämna årsrapport senast den 30 april.   Hittills har detta skett genom ett utskick från Riksidrottsförbundet till alla SVEMOs föreningar i mitten av mars där ni har fyllt i en pappersrapport och betalat in via ett bifogat inbetalningskort.  

 

I och med att Riksidrottsförbundet nu jobbar i det nya systemet IdrottOnline tillhandahåller de inte längre denna tjänst och SVEMO ändrar därför rutinerna.  

 

Nya rutiner

 

  1. Årsavgiften
    I mitten av mars kommer SVEMO skicka ut faktura på årsavgiften 1500 SEK till klubbens officiella adress. Denna ska vara betald senast 30/4 2011. Därefter skickas påminnelse till klubbar som inte har betalt i tid och då tillkommer förseningsavgift på 1500 SEK.
  2. Årsrapport/föreningsrapport
    Denna gör klubben via IdrottOnline Klubb.
    Se nästa sida hur man gör. Föreningsrapporten i IdrottOnline är öppen från 1 mars och ska gälla medlemsantalet per den 31 december 2010.
  3. För erhållande av rösträtt vid nationella grenmöten samt distriktsårsmöten krävs precis som tidigare att betalning och i förekommande fall förseningsavgift samt årsrapporten ska vara insänd senast den 31 augusti.

 

Ladda ner manual ''Så här gör klubben sin föreningsrapport i IdrottOnline'' >> 

Uppdaterad: 2011-02-24 16:51
Skribent: Stefan Lang

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping