Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Anslut till IdrottOnline

Aktivera IdrottOnline Klubb

All information om IdrottOnline hittar du på http://idrottonline.se/

Vad bör vi tänka på innan vi aktiverar IdrottOnline Klubb?

Innan ni aktiverar sidan så bör ni först prata igenom detta inom föreningen och utse en person som ska få inloggningsuppgifterna för IdrottOnline Klubb. (Denna personen kan sedan lägga till ytterligare administratörer i IdrottOnline Klubb när sidan är skapad). Ni kan även ladda ner manualerna och gå en utbildning via ert Sisudistrikt!

Riksidrottsförbundets årsstämma beslutade i maj 2009 att samtliga föreningar, oavsett idrott, måste ha ett organisationsnummer senast 2010 för att uppfylla RFs medlemskrav. Saknar din klubb organisationsnummer och du är osäker på hur man ansöker om ett, läs då mer på www.skatteverket.se Du registrerar enkelt din förenings organisationsnummer när du ansluter till IdrottOnline Klubb. 

 

Hur aktiverar jag föreningens IdrottOnline-sida?

Så här gör ni:

  1. En förening ansluts inte direkt till Riksidrottsförbundet utan ansöker om medlemskap i ett eller flera av RF's medlemsförbund, specialidrottsförbund (SF). Ansök om inträde och invänta klartecken att ni är godkända. För er som redan är medlemmar fortsätt till steg 2.

  2. Utse en kontaktperson i er förening som blir huvudadministratör för er sida. Det är den personen som bygger upp ert medlemsregister och utformar er hemsida. Se till att medlemmarna i föreningen vet vem som har den här rollen då hjälp med inloggningsuppgifter och ändring av personuppgifter ges av huvudadministratören i föreningen.

  3. När sidan är aktiverad så får huvudadministratören ett e-postmeddelande med instruktioner om hur sidan aktiveras och administreras. Ett användarnamn och lösenord skickas i ett separat e-postmeddelande. Inloggningen är personlig och ska inte delas med andra.

  4. Huvudadministratören kan därefter logga in på er IdrottOnlinesida och direkt börja använda våra tjänster helt kostnadsfritt!

  5. Fyll i aktiveringsformuläret här.

IdrottOnline fungerar bäst med PC samt webbläsare Internet Explorer 10, Google Chrome och Firefox. 
Med övriga webbläsare samt datorer garanteras inte korrekt funktion.

 

Uppdaterad: 2014-05-06 15:51
Skribent: Stefan Lang

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping