Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
IdrottOnline

IdrottOnline underlättar administration och information i föreningen. Den sköts via internet genom ett enkelt verktyg. Det behövs inga särskilda webbkunskaper, vanlig datorvana räcker bra.

 

I IdrottOnline får föreningen helt utan kostnad en egen hemsida för nyheter, medlemsregister, anslagstavla, aktivitetskalender, årsrapport och redovisning av det statliga LOK-stödet. Tävlingsadministrationsverktyget, Svemo TA, byggs dessutom in i systemet för tävlings- och licenshantering.

 

Innan årets slut är det ett krav från RF att alla klubbar är med i IdrottOnline Klubb för att kunna ta del av bidrag, information, anmälningsfunktioner med mera. Beslutet om detta är taget av Riksidrottsförbundet och gäller alla idrottsföreningar i Sverige. För Svemo's klubbar är det dessutom den enda vägen för att kunna administrera och hantera tävlingar.

 

Riksidrottsförbundets årsstämma beslutade dessutom i maj 2009 att samtliga föreningar, oavsett idrott, måste ha ett organisationsnummer senast 2010 för att uppfylla RFs medlemskrav. Saknar din klubb organisationsnummer och du är osäker på hur man ansöker om ett, läs då mer på www.skatteverket.se Du registrerar enkelt din förenings organisationsnummer när du ansluter till IdrottOnline Klubb.

 

Riksidrottsförbundet ansvarar för IdrottOnline Klubb som är kostnadsfritt för alla föreningar.

I menyn till vänster finns information om hur du kommer igång.

Klicka på länken för att komma till hemsidan för IdrottOnline >>

Uppdaterad: 2016-01-28 12:59
Skribent: Stefan Lang

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping