Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Styrgruppsmöte

Sammanfattning från styrgruppsmötet 13/9- Organisationsutredningen

Arbetet med organisationsutredningen etapp 2 är i fullgång. I två månader har läsare på Svemos hemsida kunnat genomföra en enkätundersökning med fokus på ”Framtida medlemskap och organisation samt demokratiska principer”. Nu är sammanställningen av enkäten färdig och vi har fått ett mycket intressant resultat.

Enkätresultatet visar på att det finns ett engagemang bland våra intressenter och många vill vara mer delaktiga i förbundet. Vilket är ett mycket uppskattat resultat! Resultatet visar även på att Svemo måste bli bättre på sin kommunikationshantering. Detta är något som Svemo ser över och arbetar med för att kommunikationen ska bli bättre.

 

Utöver enkäten har 15 intervjuer genomförts med distriktsrepresentanter och två regionala worshops. Resultatet från intervjuerna visar på att distrikten vill vara mer delaktiga och ha en tätare dialog med Svemo. Workshopen visade sig vara mycket uppskattade och deltagarna upplevde detta som en möjlighet att framföra sina åsikter.

 

Nästa steg i etapp 2 är att genomföra fler workshops och en ny enkät kommer inom en snar framtid att finnas tillgänglig på Svemos hemsida.

Vi tackar er för ett visat intresse och för att det finns ett stort engagemang bland våra intressenter!

Uppdaterad: 2016-09-30 15:13
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping