Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Svemo välkomnar Philip Lund!
IMG_0944 liten
Philip är Svemos nya idrottsassistent på kansliet i Norrköping. Hans fokusområde är motocross och snöskoter men även vara behjälplig inom övriga sporter.

Berätta lite om dig själv
- Jag är 24 år och bor sedan 2 år tillbaka i Norrköping. Ursprungligen kommer jag från Småland där jag pluggat ett idrottsvetenskapligt kandidatprogram på Linnéuniversitetet nere i Växjö. På fritiden lägger jag mycket tid på träning och har en bakgrund från löpningen. Förutom idrott är musik en stor del i mitt liv.  
 

Vad har du arbetat med tidigare?
- Jag har tidigare arbetat som jouransvarig på Sweden Sport Academy i Växjö, där jag även arbetade lite med rekrytering. Nu senast har jag arbetat inom Norrköpings kommun som pedagog på en fritidsgård. Jag har även en bred bakgrund från ideella uppdrag inom idrotts- och föreningslivet.   

 

Hur kom det sig att du sökte tjänsten på Svemo?
- När jag hittade tjänsten kändes det verkligen som det jag sökte efter och utifrån min utbildning kändes det perfekt. Jag har alltid velat jobba med idrott och att få jobba med motorcykel- och snöskotersport känns väldigt spännande.

 

Vad är dina förväntningar på tjänsten?
- Jag ser fram emot att få sätta mig in i arbetet på Svemo och få vara en del av utvecklingen som sker inom förbundet. Jag hoppas kunna bidra med mina tidigare erfarenheter och utbildningsbakgrund, men ser också fram emot att få lära mig mycket nytt.

 

Svemo hälsar Philip varmt välkommen. Vi både tror och hoppas att han kommer trivas och vara till stor hjälp för sporterna.

Uppdaterad: 2019-07-04 12:44
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping