Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Vi är Svemo
Svemo-filmen
Svemo är ett otroligt brett idrottsförbund som är framgångsrika i många olika idrotter. Vi är unika. Vi är Svemo är vår senaste satsning. Nu kommer Svemo hem till dig.

Under två års tid har vi arbetat tillsammans med produktionsbolaget Lavette för att ge dig Svemo på några få minuter. Det har varit en utmaning men också en riktig skatt. Vi har så många sporter och grupper, vi når framgångar med vår forskning och våra arbetsinsatser, vi har framgångsrika förare på nationell och internationell nivå. Nu kan du ta del av våra fantastiska sporter i soffan, på bussen, i skogen eller på promenaden.

Idag 12/12 släpper vi filmen om Svemo och under den närmaste tiden kommer alla sportfilmer släppas på Youtube och Svemoplay. Självklart är filmerna gratis och ni kan titta på dem hur många gånger ni vill.

Varför har vi producerat dessa filmer?
Filmerna ska därför i korthet förklara och väcka intresse hos alla som har en anknytning till Svemo. Ung som gammal, erfaren som nybörjare.

Filmerna är tänkta att användas vid träffar, event och att dela på sociala medier.

Tyvärr fick vi inte möjligheten att filma isbana under säsongen 2018 och vi håller tummarna att vi kan filma under början av 2019. Sedan kommer vi uppdatera Svemofilmen med klipp från isbana.

Vi tackar alla sektioner, ideella personer, förare och familjer som har hjälpt oss i detta stora projekt.

Ett enormt tack går till Lavette Film som har producerat filmerna och gjort ett fantastiskt jobb.

Besök någon av länkarna nedan för att se Svemofilmen.

Youtube>>

Svemoplay>>


Följ oss på sociala medier för att få informationen om när sportfilmerna släpps. 

Facebook: SvemoSE
Twitter: @Svemo_se
Instagram: @Svemo_se

Uppdaterad: 2018-12-14 13:59
Skribent: Anna Arnér
Epost: anna.arner@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping