Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet
Tillbaka Skriv ut
Nya guldhjälmsmaterial
Guldhjälmsutbildningen inom Svemo har genomgått en revidering som innebär nytt material och till viss del en förändring av upplägget. Först ut är motocross där det från och med nu är det reviderade materialet som kommer att distribueras till de klubbar som beställer material till nya kurser.

Förutom materialet bifogas även ett följebrev med information om de förändringar som har gjorts.

 

Den gren som står närmast på tur att lansera nytt material är snöskoter där materialet kommer att användas från och med hösten. Övriga grenar kommer att lansera nytt material efterhand.

Uppdaterad: 2019-07-03 14:53
Skribent: Lena Bleckman
Epost: lena.bleckman@svemo.se

Första helgen i april genomfördes en träffpunkt med distrikten för att diskutera organisationsutredningen.

2017-04-11

Framgång inom en idrott mäts ofta i medaljer eller andra sportsliga framgångar. Det må vara vad allmänheten uppskattar och värderar, men för ett förbund är det andra faktorer som avgör hur väl man lyckas. Eftersom det är fakta som sällan når utanför den inre kretsen, finns det därför anledning att i denna krönika berätta om den framgångsresa som Svemo (Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet) befinner sig på.

2017-10-05

Klockan 20:00 17/4 på Kanal 5 får ni följa Jonathans historia om att vara påväg att bli elitidrottare i enduro och plötsligt kraschar som dessvärre leder till förlamning.

2017-04-17


FIM
FIM Europe
Riksidrottsförbundet
SISU
SMC
NMC
Samarbetspartner

If
Intersport
HUAros
Accessdata
KONTAKTA OSS: info@svemo.se 011-231080 Sprängstensgatan 2 Box 2314 600 02 Norrköping